Bemutatkozás

A Partiscum Busz Kft. 2008-ban alakult a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. egyik jogelődjének leányvállalataként. Fő tevékenységünk az autóbuszos személyszállítás, de rendelkezünk nemzetközi, belföldi különjáratok és szerződéses autóbuszjáratok közlekedtetéséhez szükséges engedélyekkel.

2009. január 1-től a Partiscum Busz Kft. a Dél-alföldi régióban alvállalkozóként menetrend szerinti autóbuszjáratokat közlekedtet, országos, regionális és elővárosi szegmensben. A régióban végzett feladataink folyamatosan bővülő tendenciát mutatnak, köszönhetően a folyamatos fejlesztéseinknek, szolgálatatásunk magas színvonalának.

2017-től Társaságunk szolgáltatási területe és menetrend szerinti feladatellátása már kiterjed a főváros Budapest, valamint vonzáskörzetének területére is. Regionális és elővárosi járatok közlekedtetése során Pest megye számos településén, országos járatainkkal szinte az egész ország területén találkozhat.

A Volánbusz Zrt. alvállalkozójaként a belföldi személyszállítás mellett 2017-ben nemzetközi menetrend szerinti feladatokat is végeztünk, amelynek keretein belül hetente közlekedtetünk járatokat Olaszország és Horvátország területére.

A Partiscum Busz Kft. számára kiemelten fontos cél, hogy a lehető legmagasabb színvonalon teljesítse a megrendelői elvárásokat, ennek érdekében Társaságunk folyamatosan fejleszti járműparkját, munkatársainkkal szemben pedig alapvető elvárás a kiemelkedő szakmai tudás és tapasztalat.

Társaságunk legfőbb törekvése az erőforrások és a feladatok bővítése annak érdekében, hogy nemzetközi tapasztalattal rendelkező cégként Magyarország területén kívül is végezzünk személyszállítási feladatokat.